CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Followers

Wednesday, 27 July 2011

sebab mulut org

tak tau la knp orang jeles sangat dgn saya dan pingu saya ?? kami tak ganggu pun korang .. tau tak semalam saya dgn pingu nyaris2 nak PUTUS !!! sebab MULUT KAWAN SAYA SENDIRI !!SHITT !! saya percayakan dia.. tp, knp perlu nak tuduh pingu saya yang tak betul ?? saya tau awak suka pingu saya.. tapi, jangan la buat cerita yang tak betul pasal dia.. saya tak percaya ape yang awak cakap.. jadi saya tak nak tuduh pingu saya yang bukan bukan.. saya tanye dia dulu.. then dia sendiri pun cakap dia tak knl awak.. HAHA !! yang awak dok cete kat saya yang pingu saya minta nombor fon awak, minta gambar awak bagai.. kenapa awak ?? awak ingat awak hensome mcm saya ke ?? HAHA !! awakk.. better awak cerminkan muka awak tu eh.. saya yang HOTSTUFF pun tak berlagak HOT mcm awak ape.. awak selalu perasan yang awak tu HOT dari saya.. kadang2 saya nak je ckp.. "takpayah nak perasan sangat la" tapi, saya tak sampai hati nak ckp mcm tu.. sebab awak kawan saya, saya tak nak luka kan hati awak tu.. humm.. tapi sekarang awak dah lebih2, awak sanggup cakap mcm tu kat pingu saya.. aduhh !! malam tadi saya bergayut dengan pingu saya, awak tau tak kitaorang mengutuk awak ! awak konon2 buat tersalah hantar im kat FB yang pingu saya minta pic awak.. aduyai awakk !! awak taktau ke ? saya pegang password pingu saya.. saya dah check dah.. awak yang MENFITNAH dia !!! ya allah !! kesian saya tengok pingu saya kena fitnah mcm tu.. tak baik tau menfitnah org.. jangan la buat pingu saya menangis lagi.. SAYA SAYANGKAN PINGU SAYA !! saya tak nak buat dia menangis lagi.. and lagi satu, JANGAN NAK MENGEDIK DENGAN SAYA.. nanti pingu saya cemburu.. saya tak nak la buat dia cemburu.. nanti kan mlod dia akn kuarkan perkataan ni "HOTSTUFF" dah banyak kali saya cakap.. saya bukan hotstuff mcm dia.. hmm.. apa apa pun pingu.. BIE JANJI AKAN SETIA KAT PINGU.. b, dah dkat setahun tak contact pingukan tahun lepas :((
                                   I                LOVE               YOU !!
                                                SYAKILLA

Wednesday, 20 July 2011

usik dia sampai dia gelak....

hey hey hey !!! nak dgr cerita tak ?? hahaha !! saya suka sangat sakat buah hati saya.. sebab saya nak dgr suara dy ketawa.. kalau korang dgr suara dia time dia demam.. memang lah korang kata saya ni kejam, awek tengah sakit2 pun sempat agy nak usik dia.. bukan ape weyhh.. saya terlalu sayangkan dia.. saya tak nak kalau saya terlalu care pasal dia nanti dia rimas pulak kalau aku terlalu care pasal dia.. humm.. btw, bb... bie minta maaf tau sebab selalu usik bb.. b sebenarnye sayangkan bb sangat2.. b takde sape nak usik.. klau bb depan mata bie.. bie ase, bie akan peluk je bb sampai bb tido :D hehehe !! mmmmmuuuuuuuaaaaaahhh !!! i love you PINGU :D

Monday, 18 July 2011

menjalani kehidupan tanpa dia..

awak... saya rasa hubungan kita semankin jauh lah.. saya harap, awak masih lagi sayangkan saya macam mana saya sayangkan awak.. saya tak sanggup kehilanggan awak.. awakk.. semalaman saya tak tido.. saya termenung sepanjang malam tu.. saya tengok semua picture2 awak kat dalam laptop saya ni.. saya tak tau knp, saya boleh TERLAYAN plak lagu dadali ni.. saya menangis lagi... haishh !! cengennyer saya ni kan awak.. hahaha !!
awakk.. saya saya saya terlalu rindukan awak.. saya tunggu awak call saya.. sedih la wak.. saya tak nak benda ni terjadi.. tapi........ terjadi jgk akhirnye.. saya harap saya kuat.. syakilla... saya nak awak !!

Sunday, 17 July 2011

cabaran untuk aku dan dia :(


AHAD 17/7/2011.....
hari ni aku tak dpt nk cntct dy.. bub aku takde kdid.. aku baru plan esk balik skolah aku nak top up.. tapi, bila malam aku online, dia cakap kat aku yg mama dia ambik HP dia.. ya allah !! macam mana aku nak hadapi hari2 tanpa mendengar suara dia ?!!! sehari aku tak cntct dia aku terasa bagai nak mati.. inikah pula berbulan bulan ?!! aku tak sanggup !! tapi, aku sayang sangat kat dia aku sanggup tunggu dia sampai dia pakai HP balik.. akau betul2 sayangkan dia.. sayang sangat kat dia.. mungkin ni lah halangan yang akan aku dan dia akan harungi bersama.. bb, b janji b akan setia kat bb.. b janji b tak akan berubah hati kat bb.. b akan setia menunggu bb mcm b tggu bb dulu.. mama buat kita mcm ni bub mama nak kita berlajar.. ya sayang.. b un akan berlajar jgk.. tapi bb, awa janji jgk dgn b yang bb tak akan menangis dan selalu jaga kesihatan k.. b kat sini selalu rindu kan bb.. bb tau kan b suka dgr suara bb.. suka sangat !! kalau b dpt dengar suara bb.. hati b dah cukup tenteram sayang.. selama kita bersama , b tak pernah menipu bb walaupun sekali.. bb, kita tak cntct berapa hari ?? alarhh !! saya akan rindukan awak lah !! :(
hmm.. kalau lah aku dpt bercakap mcm tu kat dia, aku rasa aku akan menangis sangat2 !! SYAKILLA !! saya SAYANG AWAK !! saya sanggup tunggu awak sampai ke penghujung dunia !! saya akan tggu awakk !! awak, setiap hari saya nk dgr suara awak.. tapi, dah jadi mcm ni.. SAYA REDHA je lah.. nak bwat mcm ne kan,, hmm.. awak..... SAYA CINTA KAN AWAK SEORANG SAHAJA !!! please ! jangan pernah berubah perasaan awak kat saya :(( awak tau kan saya tak sanggup KEHILANGGAN AWAK untuk kali yang ke 2.. saya tak sanggup awakk !!! TAK !!! :((
sayangg... i really love you syakilla !

Thursday, 14 July 2011

kita selamanyer kan awakk ..

awaa.. awaa ingat lagi tak saat kita mula2 nak berkenalan pada 2010 ?? kita berkenalan di BOTS kan.. saya sebenarnye dah lama suka awa dalam diam2,tapi awa tak pernah pun perasan saya..saya tahu awa cantik ramai lelaki tengah usha awa kan.. saya jeles dgn awa.. tapi, waktu tu awa bkn nyer milik saya pun..saya sedar sape diri saya..masa tu saya nak berkenalan dgn awa tp, saya gementar nak say "hai" :( bila kita berchatting beramai2.. tapi, saya kene beranikan diri saya ! sebab saya nak rapat dgn awa !! then saya pun tegur la awa "hai.." saya ingat awa jenis tak layan orang yg LOW PROFILE mcm saya ni.. tetiba awa pun say " hai " OMG !! gembira sangat saya !! lalu saya pun dah berani nak berchatting dgn awaa... tiap2 hari saya akan setia menunggu awa sebab nak chatting dgn awa.. tp, dah beberapa hari awa tak "online".. saya sedih sangat tau.. then hari seterusnye saya online dan saya nampak awa online.. then saya pun chatting dgn awa dan dgn yang lain.. ttbe saya teringat, hari tu hari terakhir saya online.. niat di hati saya nak minta nombor telefon awa, tp saya terlalu malu.. then saya pun ckp lah dgn kazen saya, dy yang minta kan number awa.. saya ingat awa tak bagi.. tapi, awa bagi jgk kat saya.. awa cakap "hari ni pun hari terakhir i online".. esoknye, saya text dgn awa kat luar.. tp, selepas tu saya LOST CONTACT dgn awa.. saya sedih menangis ! dkat setahun tak contact awa, khabar berita pun saya tak tau.. saya pun bawa lah diri saya sendiri.. masuk je 2011, saya teringatkan awa .. satiap malam saya pikir, saya rasa saya ada simpan number awa.. ttbe saya ingat saya ada tulis number awa kat dalam DIARY saya..cepat2 saya capai handphone saya dan misscall num awa.. saya ingat awa dah tak gunakan number tu lagi.. tapi, awa still lagi guna number tu.. selepas tu awa txt saya awa tanye "sape ni?" saya cakap lah "kita kenal kat bots, nickname i FARISHRIYOSHI (XY) ,kenal lagi tak ?? " then awa reply text saya awa cakap "ouhh, u rupanye, mestilah kenal lagi,tak pernah lupakan u..mana u hilang??" gembira saya bila awa rep mcm tu.. hahaha !! hmm.. tapi, kazen saya tu selalu kacau saya, dan saya gunakan nama dy untuk menyamar.. maaf awaa !! tp, sebenarnye, saya lah orang yg selalu text dgn awa bkn riyo.. riyo cuma nak rapatkan awa dgn saya je.. saya ingat nak satukan awa dgn riyo, tp dy taknak bub dy suka lelaki..(GAY) hmm... so,8/1/2011 kita terus couple.. awa perasan tak, kita dah lost contact tetiba kita contact balik.. AWESOME !! YOU ARE MINE !!! :D
awaa... SAYA SAYANG AWAKK !! betul awa ,saya dah terlebih sayangkan awaa..awak... awak janji tau jangan tinggalkan saya,kalau awa tinggalkan saya,saya rasa hidup saya akan kosong dan tak bermakna dah.. tapi, itu dulu.......... sekarang awa hadir kembali dalam hidup saya.. awa nak tau saya bagaikan MATI HIDUP SEMULA tau awaa,,saya nak awa tau yang awa satu satunye permpuan yang saya sayang selain mama saya.. awaaa... dengarlah.. saya nak awa selalu bersama saya.. saya memang perlukan awa..

Sunday, 10 July 2011

saya takut sangat :(

awaa... saya takut lah.. saya takut awa akn tinggalkan saya.. saya susah nk sayangkan seseorang.. dan saya susah untuk setia pada yang 1.. tapi sejak berkenalan dgn awa, saya jadi seorang yang setia.. saya terlampau sayangkan awaa.. saya takut awa akan luahkan kata2 yang akan menyakitkan hati saya.. awa.. walaupun saya keras.. tapi, saya sebenarnye lembut.. knp semua orang tak pernah nak paham perasaan saya ?? awaaa..... setiap kali saya bersama dgn awa, saya rasa tenang sangat.. saya nak awa selalu bersama dengan saya.. kalau setiap hari saya bersama dgn awa dan awa bersama dgn saya.. kita berdua bahagia sangat kan :))
setiap saat bersama dgn awa, saya akn hargai sepenuhnyer.. kalau awa takde kredit nk txt saya dan saya pun takde kredit nk txt awa.. saya sanggup berlari keluardalam keadaan saya tengah penat, semata mata nak isi topup dan call awa terus.. dan setiap kali awa angkat and say "hello" itu dah boleh buatkan saya hilang penat berlari dari kedai topup sampai ke rumah :') hehe..
dan saya akan terus call awa.. tapi, setiap kali saya call, mst awa akan tanye saya "b,dah mandi belum?" saya pun jawab la "belum lagi" lepas tu awa ckp "eei ! pergi mandi lah budak mucux! haha" saya pun glak jela.. awa tau kan knp setiap kali saya call awa tak pernah sekejap mesti lama sangat... sebab saya suka dengar suara awa yang CUTE sangat tu.. suara awa manje sgt,bub tu la saya suka.. bila saya tengah bosan, saya mesti nk call awa even saya takde kredit.. tapi,saya tetap call awa guna number mama lepas tu, kita gayot je kan :D
hahaha !! kalau mama tak jerit minta HP dia, selagi tu lah saya akan bercakap dgn awa.. hahahaha !!! ehh !! lupa setiap kali saya call awa.. adik perempuan saya mesti akan menyibuk kan.. haishh !! awa pun selalu dgr saya marah adik saya tu bub asyik menyibuk je! huhu
tapi, saya tetap bercakap dgn awa kan.. and the end call, saya mesti akan cakap "bye2, i love you" then awa ckp "bye2 love you too" tp, saya tak berapa dgr ape yg awa ckp kn.. then saya kata "bb cakap ape ?? ulang balik ?? " hahahaha !! sebenarnye, saya saje je cakap mcm tu, bub saya tak puas agy dgr suara awa... berat jari saya nak tekan end call.. haishh !! tapi terpaksa jgk tekan, bub mama dah memekak panggil nk Hp dia balik.. huhu.. then lepas tu, saya mula lah ase risau dan saya dah mula RINDU kan awa balikk... OMG !!! besarnyer rasa sayang saya kat awaa !!!! SYAKILLA , SAYA SAYANGKAN AWAK TERAMAT SANGAT !! <3 <3

saat kegembiraan aku dan dia

semalam 9/7/2011..
aku dengan dia, kita orang masing luangkan masa bersama2.. seronok sangat.. yang paling best sekali, dia cakap, DIA SAYANG AKU SANGAT SANGAT!.. OH MY GOD !! jantung aku nak terjatuh time tu.. terharu pun ada, nak nagespun ada.. tp tak boleh nk nages bub adoi,.. jatuh lah saham aku.. dah tak cool agy dah.. huhu.. korang bayangkan, dari kitaorang bagun tido, sampai lah tepat pukul 12 tengah malam, aku text dgn dia sampai dia tidur dalam dakapan aku sampai keesokan harinye... hehe.. kalau korang nk tau, aku sayang dia sorang je.. mama aku pun dah tau status aku dgn dia ape.. (COUPLE) :D
hehehe... aku ingat mama nak marah aku.. tp, dia kata "tak bagi tau mama pun kan along dah ada Gf..duduk mana dia ??" and korang tau tak, mama kata dia suka kat GF aku ni.. hehehehehe !! aku sYNg sgt mama aku !! hahaha !! xD
aku harap hubungan aku dgn SYAKILLA kekal lama .. A.M.I.N !!! tak sabar nk meet dy after SPM ni.. nk date dgn dia.. hahaha !! dah date dgn dia, aku nak PELUK DIA seharian tu !! bialah org nk cakap ape,yang aku tau.. aku nak gembirakan dia, sementara aku masih bernyawa ni.. aku nk dia ingat kenangan tu sampai bila2, dan aku nk dia ingat yang aku sentiasa sayangkan dia sehingga ke akhir penafasan aku ni..

Friday, 8 July 2011

gambar2 SYAKILLA

ni dia !! PRINCESS SYAKILLA.. see! dia ni lah yg dah curi hati hyun.. tp, hyun taktau lah hyun dpt tak curi hati dia tu.. hmm........
tp, hyun curi semua pic dia.. hahahaha !!! actly, hyun suka sangat tengok semua pic dia, entah lah bila hyun tengok hyun ase tenang sangat.. bkn sebab dia CANTIK AND SEKSI.. tp, SENYUMAN dia tu lahh.. tgok semua pic ni,semua senyum.. aduii !! mana lah hyun tak cair dgn dia.. kalau tengok dia nampak matangkan.. tp,cuba dengar suara dia... OMG !! CUTE GILA ! hehehehehe !!!! so, jangan ggu buah hati hyun ni okay :')
                                                    









hari ni gembira sangat


hari yang sangat gembira ! korang tau tak, aku dgn si dia nakal gila hari ni.. hahahaha !!
habis je class aku kat tuition aku terus call dia.. lama aku bergayut dgn dia.. tp, serius aku cakap, aku SUKA DENGAR SUARA DIA !! aku tak tau knp.. tp, bila aku dgr suara dy, hati aku ase tenang je.. maybe sbb suara dy MANJA kot.. hehe.. tp, masa aku call.. dy tgah batuk2.. aku risau gila bila aku sendiri dgr dy batuk teruk mcm tu.. terasa mcm nk pergi umah dy and aku nk JAGA DIA !! huhu.. hmm.. tp, lama2 aku dgr dy dah tak batuk2 lagi,, then aku terdengar dy batuk2, aku pun ikot la terbatuk2 sekali dgn dy.. hahaha!! bkn ape, kalau dy batuk aku un mst lakne batuk jgk.. hehe.. tp, aku mengejek dy.. tp, mmg best lah hari ni.. aku dpt borak lama dgn WIFE TERCINTA AKU.. hehe.. hmm.. SYAKILLA , awaa tau kan saia terlalu sayangkan awaa.. plis eh, jgn tinggal kan saia :(
saia gembira sangat dengan awaa ! ..
           I LOVE YOU SYAKILLA !! <3

Thursday, 7 July 2011

benci dia

haishh ! kenapa lah dok menyebuk sal hal aku ni ?? suka hati aku lah.. hak aku, kau tak payah lah nak tunjuk bagus dgn aku... kau nak nasihatkan aku konon.. tapi, diri sendiri pun tak betul agy nak betul kan org.. watafakk !! hmm.. sedih aku dgn kau ni.. dah takde perempuan nak kat kau, kau nak tegur plak aku dgn awek aku kteorg terlalu sweet kat FACEBOOK ?? adoi.. aku tau lah sume orang tak suka dgn perangai BERLAGAK SOMBONG kau tu.. tp, PLEASE eh, jgn nak jaga tepi kain aku.. aku bukan BUSYBODY pnye org k.. haishh !! masa kau dok teguk aku, kau tau tak tangan aku ni macam nak je bg PENUMBUK kat mke kau.. dah mak aku bagi aku nak online yg kau sebok pehal beb !!!! kau online ada aku cakap pape ke ?? takde kan.. mcm ni lah ye.. KAU DENGAN CARA KAU.. AKU DENGAN CARA AKU.. aku tak suka menyemak dgn hal kau, kau jgn nak msk campur.. kalau satu tahap aku meletop... kau jgn tanye knp aku tumbuk kau.. even aku nampak AGAK BERBUDI BAHASA.. tp, kau taktau.. aku cuma berlakon je kat sekolah.. kat luar.. aku bukan lagi murid sekolah okayy !!! baik kau jaga2 dgn ape yg kau nak cakap kan kat aku.. aku taknak kau aku buat mcm ne aku belasah org masa aku umur 10tahun.. kau boleh koma tau tak.. hmm... plis lah.. UBAH PERANGAI KAU TU.... JAFI LAH SEORANG LELAKI YANG GENTLEMAN SIKIT, JANGAN NAK MENYEBUK HAL ORANG.. SEMUA ORANG TAK SUKA DENGAN PERANGAI KAU TU.. TERLALU OVER !!! AKU NAK FUCK KAU TAK BOLEH, SEBAB KAU KAWAN AKU.. TAPI, KALAU KAU TAK BERUBAH JUGAK .. KALAU TEGUR PERANGAI KAU, NANTI KAU KECIK HATI, KAU RASA DIRI KAU TERPINGGIR.. HAISHH !!! PELIK DENGAN LELAKI MACAM KAU NI....

Tuesday, 5 July 2011

Sakit aku datang balik

tengah aku menari hip hop..ttbe semput aku dtg balik.. bkn setakat semput je dtg ni.. tp, sakit tulang belakang aku pun datang jugak.. nak menangis un taboleh td.. tp, nasib baik adik aku balik skolah cepat .. dia tengok aku cepat2 dia ambik kan aku ubat semput aku.. ya allah ! terima kasih banyak banyak !! terima kasih adik sebab tolong along.. kau bayangkan lah muka aku dah pucat babe ! nyawa aku dah nak melayang .. seksa betul sakit mcm ni.. tp, alhamdulillah kepala aku tak sakit lagi.. hmm.. aku tau aku dah tak lama kat muka bumi ni.. aku nak puas hidup kat sini.. ayah aku cakap jangan pikir lag tentang sakit tu.. buat tak tau je.. hmm.. YA ALLAH !! KUATKAN LAH AKU !! aku macam dah tak kuat lagi !!!

Monday, 4 July 2011

baju sekolah hilang

baju sekolah Aku hilang buat kali yang pertama.. ggrrr !! siapa ambik baju sekolah aku !! bangun je pagi dalam pukul 5, aku dah siap2 nak ambik baju untuk di gosok.. tp, hari ni aku cari punye cari.. tak jumpe2.. aku tanye la mama..



saya : mama.. ada nampak baju sekolah saya tak ??
mama : kat dalam bilik baju lah..
saya : tak ada pun.. penat orang cari..
mama : eh ?? yke ? dah kau pergi gosok ape yg patot, biar mama yang carikan..
saya : okay..
dekat 30minit berlalu..
saya : mama ! dah pkul bpe ni.. org dah lambat.. jumpa tak baju saya ni ??
mama : takde lah.. kau letak mana baju ??
saya : balik sekolah org terus letak dalam mesin la..
mama : dah lah.. kau tak payah sekolah hari ni..
saya : tapi mama, saya ada hal kat sekolah..
mama : bisto kau nak pergi sekolah tak pakai baju ??
saya : err -,-    yelah ...
(terus texting pingu saya,)



SAYA DI SINI BERASA YE, AMAT KESAL DENGAN TINDAK KAN KAMU SEMUA YE..
KERANA YE, TELAH MENGAMBIL BAJU SAYA YE.. TOLONG LAH YE, PULANGKAN BAJU SEKOLAH SAYA TU YE.. SEKIAN TERIMA KASIH ! 

Sunday, 3 July 2011

DINNER DI CLUB SHAH ALAM...

hoi hoi hoi !! nak dengar cite tak ?? mse 2/7/2011 ni, aku dgn family kazen aku kteorg pergi dinner kat club shah alam .. ni mama aku punye pasal la ni, dok terjerit2 suruh aku cepat..aku plak tgah kelam kabut nak mampos, terus lah kuar mcm tu je,.. dah penat2 aku dress up smart2, then dah sampai situ baru aku perasan aku pakai SELIPER !!!!!!!! OMG !! aku ase mcm nk balik sekarang and tukar kasut !! mama aku asyk gelak je.. yla, dah la at tmpat tu aku tak biasa pergi.. bkn tak biasa aku tak suka pergi tempat orang kaya kaya ni.. terlalu standard la.. aku suka yang biasa2 aje.. tp yang tak boleh blah ble aku gtau kat pingu aku, dia pun glak kan aku.. aduyai !! bertambah malu aku !! kau bayangkan lah, aku msk je jejak je kaki aku at dalam tempat tu, sume pandang aku.. yang perempuan2 yg HOT2 tu un pandang je aku.. dr pada aku mkn kat dlm , aku suruh ayah aku mkn kat lua.. aku ckp aku pkai seliper ni, malu lah,, then ayah aku un glak jgk.. aduhh !!! aku mcm nak je balik umahh !! tp, tgk la gambar2 ni.. ape yg ada okay.. sempat agy aku snap :))








Friday, 1 July 2011

im happy with you

even awak ni ggrrrr !!! mengoda saya selalu.. tp awak pandai ambik hati saya..awak tau tak saya dah terlebih sayangkan awak.. oh my god !!! ape awak dah bwat at sy ni ??? awak tau tak tiap2 ari saya teringatkan sal awak.. masa saya ada pertandingan and masa saya tgah bz, saya mesti nak call awak.. kalau kita bergaduh atau salah faham.. say mesti nak call awak.. sebab saya tak nak hubungan kita berlarutan mcm tu.. saya nak hubungan kita selalu sweet2 okay sayang.. saya kat sini selalu bersama awak.. saya bkn mcm org lain "habis madu sepah di buamg"soryy... saya bkn orang mcm tu.. saya mmg sayang gila kat awak ..saya tak pernah nak menipu pasal perasaan menyukai seseorang.. huhu.. sejak kita berkenalan, saya dah suka kat awak tapi sy segan nak bg tau at awak yg saya suka kan awak.. yela awak cantik sangat.. saya plak taa hensome, tak cute.. tp, thanx awakk !! sebab layan saya time kita mula2 berkenalan :)) awk taa pernah sombong dgn saya.. hehehe !! saya gembira sangat time tu.. tiap2 ari saya online bub nak chatting dgn awak.. then 1 day, saya dah tak tahan saya minta num awak.. awak terus bg num awak.. sekali lg saya GEMBIRA !!! tp, lpas tu kita LOST CONTACT.. penat saya cari num awak.. satu rumah saya selongkar.. sekali saya jumpa num awak kat dlm buku.. OMG !! saya melompat gembira time tu..hahahaha !! agak mcm budak kecil kan saya ni :D
lpas tu saya terus cntck num awak.. kot2 awak guna lagi.. tp, YEAHHH !!!!!!!!!!!!! awak still lagi gne num tu.. bertambah gembira saya !! dah selang 2 3 hari saya cntck awak, saya cuba memberanikan diri utk menjadi COUPLE awak.. saya ingat awak nak reject saya.. tp rupa2 nyer awak TERIMA saya tanpa byk soal.. wow !!!!!!!! selepas itu kita mulakan hidup baru.. tp, tak semestinye kita sentiasa happy.. ada lah gaduh2 sikit kan.. tp, sumpah awak.. lepas kita putus, saya hilang arah tujuan saya.. saya selalu muram.. tak makan.. selalu sakit... nak mati rasanye.. ttbe awak muncul yg awak ckp awak sayangkan saya !! saya terasa mcm MATI HIDUP SEMULA !!!!!!! hohoho
then kita couple sampai lah sekarang.. kita dah janji tak akan berpisah lagi.. TERIMA KASIH KERANA MEMBERI HIDUP SAYA SEMULA SYAKILLA :D