CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Followers

Sunday, 10 July 2011

saat kegembiraan aku dan dia

semalam 9/7/2011..
aku dengan dia, kita orang masing luangkan masa bersama2.. seronok sangat.. yang paling best sekali, dia cakap, DIA SAYANG AKU SANGAT SANGAT!.. OH MY GOD !! jantung aku nak terjatuh time tu.. terharu pun ada, nak nagespun ada.. tp tak boleh nk nages bub adoi,.. jatuh lah saham aku.. dah tak cool agy dah.. huhu.. korang bayangkan, dari kitaorang bagun tido, sampai lah tepat pukul 12 tengah malam, aku text dgn dia sampai dia tidur dalam dakapan aku sampai keesokan harinye... hehe.. kalau korang nk tau, aku sayang dia sorang je.. mama aku pun dah tau status aku dgn dia ape.. (COUPLE) :D
hehehe... aku ingat mama nak marah aku.. tp, dia kata "tak bagi tau mama pun kan along dah ada Gf..duduk mana dia ??" and korang tau tak, mama kata dia suka kat GF aku ni.. hehehehehe !! aku sYNg sgt mama aku !! hahaha !! xD
aku harap hubungan aku dgn SYAKILLA kekal lama .. A.M.I.N !!! tak sabar nk meet dy after SPM ni.. nk date dgn dia.. hahaha !! dah date dgn dia, aku nak PELUK DIA seharian tu !! bialah org nk cakap ape,yang aku tau.. aku nak gembirakan dia, sementara aku masih bernyawa ni.. aku nk dia ingat kenangan tu sampai bila2, dan aku nk dia ingat yang aku sentiasa sayangkan dia sehingga ke akhir penafasan aku ni..

0 comments: