CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Followers

Sunday, 10 July 2011

saya takut sangat :(

awaa... saya takut lah.. saya takut awa akn tinggalkan saya.. saya susah nk sayangkan seseorang.. dan saya susah untuk setia pada yang 1.. tapi sejak berkenalan dgn awa, saya jadi seorang yang setia.. saya terlampau sayangkan awaa.. saya takut awa akan luahkan kata2 yang akan menyakitkan hati saya.. awa.. walaupun saya keras.. tapi, saya sebenarnye lembut.. knp semua orang tak pernah nak paham perasaan saya ?? awaaa..... setiap kali saya bersama dgn awa, saya rasa tenang sangat.. saya nak awa selalu bersama dengan saya.. kalau setiap hari saya bersama dgn awa dan awa bersama dgn saya.. kita berdua bahagia sangat kan :))
setiap saat bersama dgn awa, saya akn hargai sepenuhnyer.. kalau awa takde kredit nk txt saya dan saya pun takde kredit nk txt awa.. saya sanggup berlari keluardalam keadaan saya tengah penat, semata mata nak isi topup dan call awa terus.. dan setiap kali awa angkat and say "hello" itu dah boleh buatkan saya hilang penat berlari dari kedai topup sampai ke rumah :') hehe..
dan saya akan terus call awa.. tapi, setiap kali saya call, mst awa akan tanye saya "b,dah mandi belum?" saya pun jawab la "belum lagi" lepas tu awa ckp "eei ! pergi mandi lah budak mucux! haha" saya pun glak jela.. awa tau kan knp setiap kali saya call awa tak pernah sekejap mesti lama sangat... sebab saya suka dengar suara awa yang CUTE sangat tu.. suara awa manje sgt,bub tu la saya suka.. bila saya tengah bosan, saya mesti nk call awa even saya takde kredit.. tapi,saya tetap call awa guna number mama lepas tu, kita gayot je kan :D
hahaha !! kalau mama tak jerit minta HP dia, selagi tu lah saya akan bercakap dgn awa.. hahahaha !!! ehh !! lupa setiap kali saya call awa.. adik perempuan saya mesti akan menyibuk kan.. haishh !! awa pun selalu dgr saya marah adik saya tu bub asyik menyibuk je! huhu
tapi, saya tetap bercakap dgn awa kan.. and the end call, saya mesti akan cakap "bye2, i love you" then awa ckp "bye2 love you too" tp, saya tak berapa dgr ape yg awa ckp kn.. then saya kata "bb cakap ape ?? ulang balik ?? " hahahaha !! sebenarnye, saya saje je cakap mcm tu, bub saya tak puas agy dgr suara awa... berat jari saya nak tekan end call.. haishh !! tapi terpaksa jgk tekan, bub mama dah memekak panggil nk Hp dia balik.. huhu.. then lepas tu, saya mula lah ase risau dan saya dah mula RINDU kan awa balikk... OMG !!! besarnyer rasa sayang saya kat awaa !!!! SYAKILLA , SAYA SAYANGKAN AWAK TERAMAT SANGAT !! <3 <3

0 comments: