CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Followers

Friday, 8 July 2011

hari ni gembira sangat


hari yang sangat gembira ! korang tau tak, aku dgn si dia nakal gila hari ni.. hahahaha !!
habis je class aku kat tuition aku terus call dia.. lama aku bergayut dgn dia.. tp, serius aku cakap, aku SUKA DENGAR SUARA DIA !! aku tak tau knp.. tp, bila aku dgr suara dy, hati aku ase tenang je.. maybe sbb suara dy MANJA kot.. hehe.. tp, masa aku call.. dy tgah batuk2.. aku risau gila bila aku sendiri dgr dy batuk teruk mcm tu.. terasa mcm nk pergi umah dy and aku nk JAGA DIA !! huhu.. hmm.. tp, lama2 aku dgr dy dah tak batuk2 lagi,, then aku terdengar dy batuk2, aku pun ikot la terbatuk2 sekali dgn dy.. hahaha!! bkn ape, kalau dy batuk aku un mst lakne batuk jgk.. hehe.. tp, aku mengejek dy.. tp, mmg best lah hari ni.. aku dpt borak lama dgn WIFE TERCINTA AKU.. hehe.. hmm.. SYAKILLA , awaa tau kan saia terlalu sayangkan awaa.. plis eh, jgn tinggal kan saia :(
saia gembira sangat dengan awaa ! ..
           I LOVE YOU SYAKILLA !! <3

0 comments: