CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Followers

Thursday, 14 July 2011

kita selamanyer kan awakk ..

awaa.. awaa ingat lagi tak saat kita mula2 nak berkenalan pada 2010 ?? kita berkenalan di BOTS kan.. saya sebenarnye dah lama suka awa dalam diam2,tapi awa tak pernah pun perasan saya..saya tahu awa cantik ramai lelaki tengah usha awa kan.. saya jeles dgn awa.. tapi, waktu tu awa bkn nyer milik saya pun..saya sedar sape diri saya..masa tu saya nak berkenalan dgn awa tp, saya gementar nak say "hai" :( bila kita berchatting beramai2.. tapi, saya kene beranikan diri saya ! sebab saya nak rapat dgn awa !! then saya pun tegur la awa "hai.." saya ingat awa jenis tak layan orang yg LOW PROFILE mcm saya ni.. tetiba awa pun say " hai " OMG !! gembira sangat saya !! lalu saya pun dah berani nak berchatting dgn awaa... tiap2 hari saya akan setia menunggu awa sebab nak chatting dgn awa.. tp, dah beberapa hari awa tak "online".. saya sedih sangat tau.. then hari seterusnye saya online dan saya nampak awa online.. then saya pun chatting dgn awa dan dgn yang lain.. ttbe saya teringat, hari tu hari terakhir saya online.. niat di hati saya nak minta nombor telefon awa, tp saya terlalu malu.. then saya pun ckp lah dgn kazen saya, dy yang minta kan number awa.. saya ingat awa tak bagi.. tapi, awa bagi jgk kat saya.. awa cakap "hari ni pun hari terakhir i online".. esoknye, saya text dgn awa kat luar.. tp, selepas tu saya LOST CONTACT dgn awa.. saya sedih menangis ! dkat setahun tak contact awa, khabar berita pun saya tak tau.. saya pun bawa lah diri saya sendiri.. masuk je 2011, saya teringatkan awa .. satiap malam saya pikir, saya rasa saya ada simpan number awa.. ttbe saya ingat saya ada tulis number awa kat dalam DIARY saya..cepat2 saya capai handphone saya dan misscall num awa.. saya ingat awa dah tak gunakan number tu lagi.. tapi, awa still lagi guna number tu.. selepas tu awa txt saya awa tanye "sape ni?" saya cakap lah "kita kenal kat bots, nickname i FARISHRIYOSHI (XY) ,kenal lagi tak ?? " then awa reply text saya awa cakap "ouhh, u rupanye, mestilah kenal lagi,tak pernah lupakan u..mana u hilang??" gembira saya bila awa rep mcm tu.. hahaha !! hmm.. tapi, kazen saya tu selalu kacau saya, dan saya gunakan nama dy untuk menyamar.. maaf awaa !! tp, sebenarnye, saya lah orang yg selalu text dgn awa bkn riyo.. riyo cuma nak rapatkan awa dgn saya je.. saya ingat nak satukan awa dgn riyo, tp dy taknak bub dy suka lelaki..(GAY) hmm... so,8/1/2011 kita terus couple.. awa perasan tak, kita dah lost contact tetiba kita contact balik.. AWESOME !! YOU ARE MINE !!! :D
awaa... SAYA SAYANG AWAKK !! betul awa ,saya dah terlebih sayangkan awaa..awak... awak janji tau jangan tinggalkan saya,kalau awa tinggalkan saya,saya rasa hidup saya akan kosong dan tak bermakna dah.. tapi, itu dulu.......... sekarang awa hadir kembali dalam hidup saya.. awa nak tau saya bagaikan MATI HIDUP SEMULA tau awaa,,saya nak awa tau yang awa satu satunye permpuan yang saya sayang selain mama saya.. awaaa... dengarlah.. saya nak awa selalu bersama saya.. saya memang perlukan awa..

0 comments: