CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Followers

Sunday, 3 July 2011

DINNER DI CLUB SHAH ALAM...

hoi hoi hoi !! nak dengar cite tak ?? mse 2/7/2011 ni, aku dgn family kazen aku kteorg pergi dinner kat club shah alam .. ni mama aku punye pasal la ni, dok terjerit2 suruh aku cepat..aku plak tgah kelam kabut nak mampos, terus lah kuar mcm tu je,.. dah penat2 aku dress up smart2, then dah sampai situ baru aku perasan aku pakai SELIPER !!!!!!!! OMG !! aku ase mcm nk balik sekarang and tukar kasut !! mama aku asyk gelak je.. yla, dah la at tmpat tu aku tak biasa pergi.. bkn tak biasa aku tak suka pergi tempat orang kaya kaya ni.. terlalu standard la.. aku suka yang biasa2 aje.. tp yang tak boleh blah ble aku gtau kat pingu aku, dia pun glak kan aku.. aduyai !! bertambah malu aku !! kau bayangkan lah, aku msk je jejak je kaki aku at dalam tempat tu, sume pandang aku.. yang perempuan2 yg HOT2 tu un pandang je aku.. dr pada aku mkn kat dlm , aku suruh ayah aku mkn kat lua.. aku ckp aku pkai seliper ni, malu lah,, then ayah aku un glak jgk.. aduhh !!! aku mcm nak je balik umahh !! tp, tgk la gambar2 ni.. ape yg ada okay.. sempat agy aku snap :))








0 comments: