CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Followers

Thursday, 9 June 2011

terkenang kisah lama :((

aku tak tau la nape ley terkenangkan kisah lama ni.. hmm.. sampai aku nages2 dgn lappy aku.. baru aku sedar yg aku mamang masih sayangkan dia !! hati aku macam nak kan dia kembali kpd aku.. tp, aku tak boleh.. aku dah ada yang punya.. aku harus sayangkan fyeza.. tp, aku tak yakin dy setia.. aku takot nak setia :((.. kalau nak tau.. aku pernah dipermainkan oleh exgf aku yang paling aku setia.. tp. satu ari aku dpt tau dia ada couple dgn laki lain.. aku marah !! aku mmg FUCK dia !! dah byk kali dia minta maaf dan nak kembali pd aku.. tp, aku tak boleh,, hati aku masih saket yg teramat sangat !! fyeza.. maafkan ubby bub ubby menduakan unny :((.. ubby taktau oerasaan ni dtg secara tiba2.. hmm... to fara : hyun minta maaf.. hyun ckp kasar dgn fara.. hyun tau fara paling cantik kat sekolah,. tp, hyun bkn utk fara.. maafkan hyun terpaksa REJECT fara mentah2..
susah bila perasaan dtg kembali.. tp, aku akan try buang dia jauh2 dr idup aku .. hmm.. aku tak hensem,tak cute,tak smard,itam,jerawat,panas baran,kuat jeles.. tp, knp semua perempuan nak kan aku ?? aku pelik sampai sekarang..

0 comments: