CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Followers

Friday, 26 August 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI SEMUA !!!!

kita putus kembali akhirnya :(

petang semalam kita okay okay sahaja.. tapi, bila malam ,awak bagitahu kat saya yang ada orang invite awak join group "HOTSTUFF" saya suruh awak keluar dr group tu.. tp, awak kata,awak tak nak.. saya marahkan awak,dan saya suruh juga awak keluar dari group tu..tapi awak kata "taa salah un bb msk group tho dr bb MELAYAN org lain!!" okay fine awak.. suka hati awak..then kita gaduh plak pasal status saya kat FB,"can you be my GF?" awak selalu salah sangka kat saya..saya tahu tak 90% status dgn blog saya semua pasal awak.. then awak kata semua benda ni saya buat TAK ADA FUNCTION !! awakk... tersentap saya..nak menangis rasanya..tapi saya cuba tahan.. tiba2 awak minta putus dgn saya..... yaa allah !! nyawa saya bagaikan nak tercabut dari jasad saya ni !!! saya kata saya tak akan lepaskan awak!!! tp, maafkan saya sebab terkasar bahasa dgn awak time tu.. saya tak sengaja... saya dah minta maafkat awak.. tapi,knp susah sgt awak nak maafkan saya ??ye la.. saya byk buat salah..saya mengaku,saya selalu buat salah.. saya tak boleh lari dari membuat kesilapan..saya hanya manusia biasa.. tiada siapa perfect dalam dunia ni.. awak... saya harap awak mendapat orang yang boleh menyayangi awak,menjaga awak.. saya taknak lepaskan awak,sebab saya masih lagi sayangkan awak.. awak.. maafkan saya........ saya terlebih lebih jagakan awak.. sekarang awak akan bebas dari saya..dari kongkongan saya,cemburu saya.. dan semua yang ada kene mengena dgn saya.. awak pun akan lupakan saya.. membenci saya.. walaupun dah tak ada apa apa hubungan antara kita,tapi, saya tetap sayangkan awak bagai air sungai yang terus mengalir tanpa henti... awak simpan kata2 saya ni.. sebab,ia betul dan saya akan sayang awak mcm tu byknyer dan selama lamanyer.. saya pegang janji saya .. saya janji kat awak dulu,walaupun awak bukan org yang pertama tapi awak org yang terakhir dalam hidup saya.. saya tunggu awak sampai akhir nafas saya SYAKILLA !!

Sunday, 21 August 2011

jiwang sementara ^,^ hehe

heyy !! wow !! ahaa !! maaf maaf maaf !! sewel sejenak.. HAHAHAHA !! korang ! saya happy sangat hari ni dan semalam.. korang tahu tak..saya boleh plak terjiwang kat dia :P hehehehe.. tapi kan semalam saya ada tanya dia.. macam mana nak jadi seorang yang ROMANTIC ?? ada ke dia gelak kan saya.. haishh.. dia kata dia tak pentingkan semua tu.. dia terima saya seadaanya :D
alamakk !! PERASAAN SAYA MELAYANG ~ hehehehe !! semalam dia jiwang sangat ! terkedu mulut saya nak type ape dah.. huhu.. time dia dah nak tido.. baru saya ingat satu pantun 2 kerat.. hehe
"jalan-jalan tersepak kayu, babyy ! i love you !!" huhu.. saya sendiri un tak tahu knp otak saya semalam boleh fikir ayat2 untuk dijadikan pantun ni.. -___________- agak pelik.. selalunye kat skolah saya selalu tido.. ttbe semalam ligat plak otak saya berfikir.. hehe
haa !! tadi lagi dasyat .. saya boleh terkata kat dia ayat yang saya sendiri un tak pernah fikir nak cakap..
"b tak nak sayang bb sampai akhir nafas b...
tapi..........................
b nak sayang bb macam air sungai yang mengalir tanpa henti.. boleh tak b nak sayang bb umpama air sungai ??"

serius saya cakap saya tak pernah sayang luahkan kata2 macam ni kat semua couple2 saya sblm ni..
babyy.. saya tahu awak sayangkan saya.. saya pun sayangkan awak.. saya janji dgn awak yang saya tak akan ulangi perbuatan saya yang dah menyakitkan hati awak.. saya tak nak kita gaduh lagi.. saya tahu awak penat nak bergaduh dan merajuk dgn saya.. begitu juga lah saya.. saya dah tak nak layan pmpn lain selain awak.. walaupun awak tahu saya dulu player.. dan semalam lah saya ckp kat awak yang gurl2 semua suka kat saya sebab rupa saya.. mereka tak pernah nak sayang saya macam mana awak sayangkan saya,dan saya sayangkan awak.. kita saling sayangg.. saya tahu saya banyak sangat (sayang) tp saya tak tahu nak luahkan kat siapa.. sebab,semua orang yang saya kenal,yang saya couple tak layak untuk dapat sayanag saya.. tp, sejak knl dgn awak.. saya dpt rasa kan AWAK LAH ORANG YANG LAYAK !! hehehehe !!



*ayat poyo sial aku ni.. HAHAHA !! tp, saya tak poyo.. saya nak jadi diri saya bukan orang lain :D

Friday, 19 August 2011

menyesal :(

semalam hari yang tak baik untuk saya.. humm.. saya kecewa !! tapi, bukan kecewa dgn awak.. tapi........ dengan diri saya !!! saya bodoh ! saya tak pandai jaga hati awak.. saya tak pandai nak layan awak.. saya menyesal buat awak macam ni.. saya menyesal !!! awak.. maafkan saya.. saya bodoh !! saya tak reti nak jaga awak.. awak.. saya akan cuba ubah sikap saya.. saya tak akan buat awak sakit hati lagi.. fuhh !! tak sangka awak banyak bersabar dalam hubungan kita ni.. saya sangat hargai awak sayang !! TERIMA KASIH BANYAK BANYAK !! saya harap hubungan kita selepas ni,akan jadi lebih baik.. saya akan cuba mengubah diri saya..

Tuesday, 16 August 2011

Awak buat saya terkedu...

tarikh : 16.8.2011
masa :11.04pm


masa ini lah awak call saya.. bahagia sangat !awak.. masa saya tgh text dgn awak,saya mmg teringin nak dengar suara awak..then saya tertaip kat txt un mcm tu.. hehe.. sory saya tak sengaja.. saya tak suruh pun awak call saya,ttbe awak call.. fuhh !! saya tak tahu antara na angkat ke taknak.. hmmm... baik saya angkat sebab saya nak dengar suara awak..bila saya angkat je panggilan awak tu.. awak pun say "HELLO" .. saya kat dlm bilik,saya senyum sorang2 tau.. saya gembira dpt dengar suara comel awak tu.. tercapai hajat saya.. hehehehehe.....
dengan suara awak yang seakan akan budak tadika tu,awak gelak2 dgn saya.. saya suka dgr awak glak2 mcm tu..COMEL !! HEHE...ttbe kdid awak habis.. haish ! tak sempat nak luahkan sesuatu.. then tak lama lpas tu awak txt saya.. awak kata awak tak puas nak bercakap dgn saya.. jadi saya ambik keputusan nak call awak.. tp, sblm tu saya kne periksa baki kdid saya.. "ehh !! ada RM0.12 je ?? hmm.. cukup kan nak call.. tapi sekejap je.. takpe lah.. janji dapat luahkan sumtinx kat dia.." saya pun terus call awak.. awak angkat.. awak kata knp call ?? saya kata takpe la tak puas.. then saya kata "LISTEN !b nak cakap sumtinx" awak cakap "okay"... "saya rindu awak..." then awak balas "bb pun rindu b.." saya "haa??" awak cakap "knp?" saya cakap "terkena heart attact sekejap" awak dgn saya pun gelak.. ttbe "tuutttt....." alamakk !! kdid saya dah habis.. saya pun cepat2 buat (call me back) bkn nak suruh awak call saya tapi, untuk bagitahu kat awak yang kdid saya dah habis.. hehehehe....tp,awak kata awak sedih..sebab awak nak txt dgn saya sekejap..tp, saya dah habiskan kdid saya.. saya senyum sorang2 lagi.. hehe..awakk.... awak nak tahu.. suara awak terngiangiang dalam kepala saya.. "bb pun rindu b" .. awak buat saya cair 100% sayangg !!! awakk.. terima kasih sebab bagi saya nyawa baru.. semalam awak ckp mcm tu terasa nyawa lama dah kne tarik,dan replace nyawa baru.. hehehe..
"babyy.. b janji dgn bb yang b tak akan tinggalkan bb dan sia2 kan cinta bb..b akan jaga bb semampu b dan sayang bb sepenuh hati b..
SYAKILLA.... TERIMA KASIH UNTUK SEMUANYER SAYANG.. SAYA GEMBIRA DENGAN AWAK..SAYA DAH LAMA TAK RASA GEMBIRA DAN KENE HEART ATTACT MACAM SEMALAM.. TAKDE SIAPA PANDAI BUAT HATI SAYA MACAM MANA AWAK BUAT.. SAYA GILA2 TERKEJUT !!TERNYATA AWAK MEMANG TERCIPTA UNTUK SAYA :D
I LOVE YOU SYAKILLA !!!

Monday, 15 August 2011

Kita bergaduh..Saya pula yang sakit :((

awak.. maaf kan saya sbb kita bergaduh semalam.. hmm.. saya tahu awak marahkan saya.. saya lemparkan kata2 saya yang dah menyakitkan hati awak.. tp awak.. sumpah !! saya saya terlepas cakap.. saya tak ada niat pun nak ckp mcm tu kat awak.. ya allah !! maafkan aku !!
awak.. masa semalam kita gaduh.. hidung saya berdarah mcm biasa.. darahnye kluar byk sgt !! saya tak tahan masa tu awak.. kepala saya peninx.. berpusing2 dunia saya.. dan lepas tu saya tak larat saya pun pengsan.. mama ada ckp kat saya,saya okay tak ?? sebab mama kata mke saya dah pucat.. saya ckp okay je.. saya tak tahu la mcm mana saya tak boleh tahan sangat mlm tadi.. sebenarnyer mlm tadi saya nak text awak,nak minta maaf.. tp, saya terbaca balik text awak kat saya,yang awak nak saya jgn ganggu awak.. so,nak taknak.. saya terpaksa lah ikot.. walaupun saya dah rindu sgt kat awak..
awak nak tahu knp mlm tadi saya tak text awak ?? saya pengsan awak.. doktor sampai dtg umah.. ishh3.. dasyatkan saya ni.. hehe.. tp awak jgn isau lah.. saya okay.. doktor tu penipu.. dy kata saya sakit . . .  . . . . . .. . . . . . . . . :O
bila saya bangun je pagi tu, saya cari hp saya.. saya nak text awak.. sebab saya tahu awak nak pergi sekolah.. saya nak kita berbaik semula.. saya taknak pelajaran awak terganggu dgn keadaan kita smlam..
awak.. knp awak tak text saya semalam ?? awak tahu tak saya tggu text awak.. saya tahu awak marahkan saya,SAYA MINTA MAAF !!!!
awak.. awa sayang saya tak ??? awak.. saya sayangkan awak ! awak.. walaupun saya buat2 sihat.. saya degil taknak pergi hospital.. sebab saya tahu kalau saya pergi hospital,doktor dah tak dpt ubatkan saya.. masa saya dah suntuk awak... saya taknak masa saya terbuang mcm tu je sebab saya terlalu melayan sakit saya ni.. saya nak bersama awak sementara saya masih ada.. awak ingat tak janji2 saya kat awak ??


WALAUPUN AWAK BUKAN ORANG PERTAMA YANG SINGGAH DALAM HATI SAYA,TAPI AWAK ADALAH ORANG YANG TERAKHIR DALAM HIDUP SAYA.........KALAU ADA ORANG YANG BETUL2 MENYAYANGI AWAK MACAM MANA SAYA MENYAYANGI AWAK,MENJAGA AWAK,TAK BERMAIN2 DENGAN CINTA AWAK.. BARULAH SAYA AKAN LEPASKAN AWAK KEPADA LELAKI ITU.. INI JANJI SAYA UNTUK AWAK.. SAYA BUKAN SENANG2 NAK LEPASKAN AWAK KEPADA ORANG LAIN,TAPI UNTUK KEBAHAGIAN AWAK, SAYA SANGGUP.. WALAUPUN HATI SAYA BERAT NAK LEPASKAN AWAK..

SELAGI SAYA BERNAFAS.. SELAGI JANTUNG SAYA BERDEGUP.. SELAGI ITULAH SAYA AKAN MENJAGA AWAK.. :')

Thursday, 11 August 2011

awak sakit :'(

awak.. saya gembira sangat hari ni.. tp, bila saya balik je dr sekolah awak mengadu kat saya yang awak tak sihat.. mata awak berair, bdn awak lemah.. saya bukan tak care pasal awak.. tapi, time awak cakap mcm tu.. saya tergamam ! saya tak sangka awak tak sihat.. baru saya nak share story dgn awak.. dan bila saya dengar awak kata mcm tu, terus mood saya berubah.. saya pikirkan tentang awak.. saya tak tahu nak jaga awak mcm mana !! saya nak datang rumah awak tp awak jauh dr saya.. kalau awak dekat dgn saya,setiap hari lepas balik dr sekolah,saya mesti singgah rumah awak.. saya jaga awak mcm mana saya jaga diri saya.. awak.. awak janji lah dgn saya....... awak jangan la sakit2 lagi.. saya betul2 risaukan awak !! awak tahukan yang saya sayang kan awak sangat2 :'(.. saya buntu awak !! saya terlampau sayangkan awak.. saya tak sanggup tgok awak sakit :(

Romance - Ku Ingin Kamu With Lyrics







lagu ni khas untuk SAYANG SAYA.. dia segala-galanya bg saya.. dia selalu bersama saya.. saya janji akan selalu menyayangi dy !

semua tentang kita :D



ni txt baby dan aku.. hehe
untungkan dpt orang yang kita sayang :D
hehehe.. i promise baby.. i never let you go !!! u are my everything !!

Sunday, 7 August 2011

saya menangis...

awak.. knp awak ckp mcm tu kat status awak ?? sy tanye awak.. awak kata awak dah nak pergi.. tolong awak.. jgn tinggalkan saya !! saya masih lagi perlukan awak ! saya sayang kat awak sangat.. saya tak tau ape akan jadi kat saya kalau awak pergi.. sejak awak hadir dlm hidup saya, awak byk bg kekuatan untuk saya hidup.. awak sorang je tau yang saya sakit.. dan saya pun tahu awak pun sakit.. awak selalu marah saya bila saya cakap pasal mati.. awak kata awak tak suka dgr pasal mati.. awak sayangkan saya.. tp sekarang... awak cakap pasal mati.. awak kata awak dah tak lama.. awakk !!!!! saya tak nak hidup saya tak tentu arah mcm dulu lagi.. saya btol2, perlukan awak.. saya tahu kita jauh.. saya dah janji lepas je spm saya akan pergi jumpa awak.. kalau mcm ni lah hubungan kita.. sampai bila2 saya tak akan jumpa awak.. YA ALLAH !! kuatkan lah aku ya allah !! aku tak sanggup kehilangan dy.. aku btol2 tak snggup !! aku sayang dy .. aku dah terlebih sayangkan dy sepenuh hati aku.. aku berikan segalanya kpd dy.. aku sanggup bertukar nyawa dgn dy ya allah !! biarkan aku je yg pergi.. BUKAN DIA!! ya allah ! kenapa semua terjadi kpd aku dan dy ?? aku tahu dy tak kuat.. jgn lah ambik dy dr aku .. sesungguhnye aku tak sanggup kehilangan dy dalam hidup aku.. ya allah.. kau panjangkan lah umur dy.. kau lindunglah dy dr segala musibah ya allah.. aku mohon padamu :'(


awakk.. saya ikhlas sayangkan awak.. saya nak awak tahu yang saya sanggup tukar tmpat dgn awak.. tp awak.. tolong... jangan pergi dr hidup saya .. saya tak nak awak pergi !!! :'(

Saturday, 6 August 2011

saya cayunx awak !!

awakk !!! saya sayang awak !!! hehe.. setiap malam saya nak tidur dgn awak.. awak nak tahu tak.. setiap kali awak tidur dgn saya,saya terasakan yang awak betul2 tidur bersama saya..happy sangat.. saya tahu awak nak saya selalu bersama awak.. begitu jugalah saya :D
hehe..babyy. awak nak tahu something tak ?? SAYA DAH JATUH CINTA KAT AWAK !!! AWESOME !!! jujur saya katakan saya tak pernah jatuh cinta kat siapa2 sebelum ni.. AWAK ORANG PERTAMA !! saya janji saya tak akan sia2 kan awak.. saya akan sayang awak selalu !! eei !! saya geram dgn awak ble awak Goda saya.. saya cair !!! >_< tapi, saya tak kesah.. dan saya tak sangap mcm orang lain.. saya cuma mahukan sayang awak tu aje sayangg.. awak percayakan kata saya.. yang saya selalu sayangkan awak !!! selamat malam pingu comel ! >_<

Thursday, 4 August 2011

Saya Tak nak Sakitkan hati AWAK..

Babyy.. saya minta maaf sangat kat awak.. apa yang saya buat kat awak selama ni, saya tak berniat nak sakitkan hati awak..sejak awak pergi dari hidup saya, saya betul2 buntu dan saya tertekan..setiap hari sya menangis..saya selalu termenung dan lihat semua gambar2 awak..bila saya nak tido, bayangan awak selalu ada bila saya pejamkan mata saya..setiap malam saya berharap awak akan kembali kpd saya..saya janji dgn diri saya saya akan selalu berhati-hati bercakap dgn awak.. bagi saya.. hati awak lembut sangat..pada suatu hari awak datang kembali dalam hidup saya.. saya terkejot ! saya gembira !! mulai saat itu saya janji,saya nak bahagiakan hidup awak.. awak pernah cakap kat saya yang awak teringan saat manis kita dulu.. saya pun cakap kat awak.. "bie akan cuba kembalikan kenangan tu" awak pun senyum ":-)" dan saya pun mula gembirakan awak..
tapi...... semalam kta gaduh.. disebabkan awak cemburu tgok saya happy dgn kwn2 saya.. saya pun cemburu awak happy dgn kwn2 awak.. tp, saya taknak cakap kat awak.. saya takot sebab mulut saya, kita berpisah.. saya simpan diam2.. saya sebenarnyer, gembira .. bila lihat awak pun gembira.. saya taknak spoil mood awak masa awak tengah bergembira dgn kwn2 awak.. awakk... kegembiraan awak itu adalah kegembiraan saya jugak..jadi baik saya buat2 taktau je dgn perasaan cemburu saya ni..


awakk.. saya takot kehilangan awak.. takot sangat awak.. awakk.. saya tak terlebih sayangkan awak.. maafkan saya.. saya cuma taknak awak sakit hati dgn cemburu buta saya ni.. biarkan lah saya yang rawat sendiri.. SYAKILLA I LOVE YOU SO MUCHH !! im so sorry :((

Wednesday, 27 July 2011

sebab mulut org

tak tau la knp orang jeles sangat dgn saya dan pingu saya ?? kami tak ganggu pun korang .. tau tak semalam saya dgn pingu nyaris2 nak PUTUS !!! sebab MULUT KAWAN SAYA SENDIRI !!SHITT !! saya percayakan dia.. tp, knp perlu nak tuduh pingu saya yang tak betul ?? saya tau awak suka pingu saya.. tapi, jangan la buat cerita yang tak betul pasal dia.. saya tak percaya ape yang awak cakap.. jadi saya tak nak tuduh pingu saya yang bukan bukan.. saya tanye dia dulu.. then dia sendiri pun cakap dia tak knl awak.. HAHA !! yang awak dok cete kat saya yang pingu saya minta nombor fon awak, minta gambar awak bagai.. kenapa awak ?? awak ingat awak hensome mcm saya ke ?? HAHA !! awakk.. better awak cerminkan muka awak tu eh.. saya yang HOTSTUFF pun tak berlagak HOT mcm awak ape.. awak selalu perasan yang awak tu HOT dari saya.. kadang2 saya nak je ckp.. "takpayah nak perasan sangat la" tapi, saya tak sampai hati nak ckp mcm tu.. sebab awak kawan saya, saya tak nak luka kan hati awak tu.. humm.. tapi sekarang awak dah lebih2, awak sanggup cakap mcm tu kat pingu saya.. aduhh !! malam tadi saya bergayut dengan pingu saya, awak tau tak kitaorang mengutuk awak ! awak konon2 buat tersalah hantar im kat FB yang pingu saya minta pic awak.. aduyai awakk !! awak taktau ke ? saya pegang password pingu saya.. saya dah check dah.. awak yang MENFITNAH dia !!! ya allah !! kesian saya tengok pingu saya kena fitnah mcm tu.. tak baik tau menfitnah org.. jangan la buat pingu saya menangis lagi.. SAYA SAYANGKAN PINGU SAYA !! saya tak nak buat dia menangis lagi.. and lagi satu, JANGAN NAK MENGEDIK DENGAN SAYA.. nanti pingu saya cemburu.. saya tak nak la buat dia cemburu.. nanti kan mlod dia akn kuarkan perkataan ni "HOTSTUFF" dah banyak kali saya cakap.. saya bukan hotstuff mcm dia.. hmm.. apa apa pun pingu.. BIE JANJI AKAN SETIA KAT PINGU.. b, dah dkat setahun tak contact pingukan tahun lepas :((
                                   I                LOVE               YOU !!
                                                SYAKILLA

Wednesday, 20 July 2011

usik dia sampai dia gelak....

hey hey hey !!! nak dgr cerita tak ?? hahaha !! saya suka sangat sakat buah hati saya.. sebab saya nak dgr suara dy ketawa.. kalau korang dgr suara dia time dia demam.. memang lah korang kata saya ni kejam, awek tengah sakit2 pun sempat agy nak usik dia.. bukan ape weyhh.. saya terlalu sayangkan dia.. saya tak nak kalau saya terlalu care pasal dia nanti dia rimas pulak kalau aku terlalu care pasal dia.. humm.. btw, bb... bie minta maaf tau sebab selalu usik bb.. b sebenarnye sayangkan bb sangat2.. b takde sape nak usik.. klau bb depan mata bie.. bie ase, bie akan peluk je bb sampai bb tido :D hehehe !! mmmmmuuuuuuuaaaaaahhh !!! i love you PINGU :D

Monday, 18 July 2011

menjalani kehidupan tanpa dia..

awak... saya rasa hubungan kita semankin jauh lah.. saya harap, awak masih lagi sayangkan saya macam mana saya sayangkan awak.. saya tak sanggup kehilanggan awak.. awakk.. semalaman saya tak tido.. saya termenung sepanjang malam tu.. saya tengok semua picture2 awak kat dalam laptop saya ni.. saya tak tau knp, saya boleh TERLAYAN plak lagu dadali ni.. saya menangis lagi... haishh !! cengennyer saya ni kan awak.. hahaha !!
awakk.. saya saya saya terlalu rindukan awak.. saya tunggu awak call saya.. sedih la wak.. saya tak nak benda ni terjadi.. tapi........ terjadi jgk akhirnye.. saya harap saya kuat.. syakilla... saya nak awak !!