CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Followers

Friday, 26 August 2011

kita putus kembali akhirnya :(

petang semalam kita okay okay sahaja.. tapi, bila malam ,awak bagitahu kat saya yang ada orang invite awak join group "HOTSTUFF" saya suruh awak keluar dr group tu.. tp, awak kata,awak tak nak.. saya marahkan awak,dan saya suruh juga awak keluar dari group tu..tapi awak kata "taa salah un bb msk group tho dr bb MELAYAN org lain!!" okay fine awak.. suka hati awak..then kita gaduh plak pasal status saya kat FB,"can you be my GF?" awak selalu salah sangka kat saya..saya tahu tak 90% status dgn blog saya semua pasal awak.. then awak kata semua benda ni saya buat TAK ADA FUNCTION !! awakk... tersentap saya..nak menangis rasanya..tapi saya cuba tahan.. tiba2 awak minta putus dgn saya..... yaa allah !! nyawa saya bagaikan nak tercabut dari jasad saya ni !!! saya kata saya tak akan lepaskan awak!!! tp, maafkan saya sebab terkasar bahasa dgn awak time tu.. saya tak sengaja... saya dah minta maafkat awak.. tapi,knp susah sgt awak nak maafkan saya ??ye la.. saya byk buat salah..saya mengaku,saya selalu buat salah.. saya tak boleh lari dari membuat kesilapan..saya hanya manusia biasa.. tiada siapa perfect dalam dunia ni.. awak... saya harap awak mendapat orang yang boleh menyayangi awak,menjaga awak.. saya taknak lepaskan awak,sebab saya masih lagi sayangkan awak.. awak.. maafkan saya........ saya terlebih lebih jagakan awak.. sekarang awak akan bebas dari saya..dari kongkongan saya,cemburu saya.. dan semua yang ada kene mengena dgn saya.. awak pun akan lupakan saya.. membenci saya.. walaupun dah tak ada apa apa hubungan antara kita,tapi, saya tetap sayangkan awak bagai air sungai yang terus mengalir tanpa henti... awak simpan kata2 saya ni.. sebab,ia betul dan saya akan sayang awak mcm tu byknyer dan selama lamanyer.. saya pegang janji saya .. saya janji kat awak dulu,walaupun awak bukan org yang pertama tapi awak org yang terakhir dalam hidup saya.. saya tunggu awak sampai akhir nafas saya SYAKILLA !!

0 comments: