CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Followers

Sunday, 21 August 2011

jiwang sementara ^,^ hehe

heyy !! wow !! ahaa !! maaf maaf maaf !! sewel sejenak.. HAHAHAHA !! korang ! saya happy sangat hari ni dan semalam.. korang tahu tak..saya boleh plak terjiwang kat dia :P hehehehe.. tapi kan semalam saya ada tanya dia.. macam mana nak jadi seorang yang ROMANTIC ?? ada ke dia gelak kan saya.. haishh.. dia kata dia tak pentingkan semua tu.. dia terima saya seadaanya :D
alamakk !! PERASAAN SAYA MELAYANG ~ hehehehe !! semalam dia jiwang sangat ! terkedu mulut saya nak type ape dah.. huhu.. time dia dah nak tido.. baru saya ingat satu pantun 2 kerat.. hehe
"jalan-jalan tersepak kayu, babyy ! i love you !!" huhu.. saya sendiri un tak tahu knp otak saya semalam boleh fikir ayat2 untuk dijadikan pantun ni.. -___________- agak pelik.. selalunye kat skolah saya selalu tido.. ttbe semalam ligat plak otak saya berfikir.. hehe
haa !! tadi lagi dasyat .. saya boleh terkata kat dia ayat yang saya sendiri un tak pernah fikir nak cakap..
"b tak nak sayang bb sampai akhir nafas b...
tapi..........................
b nak sayang bb macam air sungai yang mengalir tanpa henti.. boleh tak b nak sayang bb umpama air sungai ??"

serius saya cakap saya tak pernah sayang luahkan kata2 macam ni kat semua couple2 saya sblm ni..
babyy.. saya tahu awak sayangkan saya.. saya pun sayangkan awak.. saya janji dgn awak yang saya tak akan ulangi perbuatan saya yang dah menyakitkan hati awak.. saya tak nak kita gaduh lagi.. saya tahu awak penat nak bergaduh dan merajuk dgn saya.. begitu juga lah saya.. saya dah tak nak layan pmpn lain selain awak.. walaupun awak tahu saya dulu player.. dan semalam lah saya ckp kat awak yang gurl2 semua suka kat saya sebab rupa saya.. mereka tak pernah nak sayang saya macam mana awak sayangkan saya,dan saya sayangkan awak.. kita saling sayangg.. saya tahu saya banyak sangat (sayang) tp saya tak tahu nak luahkan kat siapa.. sebab,semua orang yang saya kenal,yang saya couple tak layak untuk dapat sayanag saya.. tp, sejak knl dgn awak.. saya dpt rasa kan AWAK LAH ORANG YANG LAYAK !! hehehehe !!



*ayat poyo sial aku ni.. HAHAHA !! tp, saya tak poyo.. saya nak jadi diri saya bukan orang lain :D

0 comments: