CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Followers

Tuesday, 16 August 2011

Awak buat saya terkedu...

tarikh : 16.8.2011
masa :11.04pm


masa ini lah awak call saya.. bahagia sangat !awak.. masa saya tgh text dgn awak,saya mmg teringin nak dengar suara awak..then saya tertaip kat txt un mcm tu.. hehe.. sory saya tak sengaja.. saya tak suruh pun awak call saya,ttbe awak call.. fuhh !! saya tak tahu antara na angkat ke taknak.. hmmm... baik saya angkat sebab saya nak dengar suara awak..bila saya angkat je panggilan awak tu.. awak pun say "HELLO" .. saya kat dlm bilik,saya senyum sorang2 tau.. saya gembira dpt dengar suara comel awak tu.. tercapai hajat saya.. hehehehehe.....
dengan suara awak yang seakan akan budak tadika tu,awak gelak2 dgn saya.. saya suka dgr awak glak2 mcm tu..COMEL !! HEHE...ttbe kdid awak habis.. haish ! tak sempat nak luahkan sesuatu.. then tak lama lpas tu awak txt saya.. awak kata awak tak puas nak bercakap dgn saya.. jadi saya ambik keputusan nak call awak.. tp, sblm tu saya kne periksa baki kdid saya.. "ehh !! ada RM0.12 je ?? hmm.. cukup kan nak call.. tapi sekejap je.. takpe lah.. janji dapat luahkan sumtinx kat dia.." saya pun terus call awak.. awak angkat.. awak kata knp call ?? saya kata takpe la tak puas.. then saya kata "LISTEN !b nak cakap sumtinx" awak cakap "okay"... "saya rindu awak..." then awak balas "bb pun rindu b.." saya "haa??" awak cakap "knp?" saya cakap "terkena heart attact sekejap" awak dgn saya pun gelak.. ttbe "tuutttt....." alamakk !! kdid saya dah habis.. saya pun cepat2 buat (call me back) bkn nak suruh awak call saya tapi, untuk bagitahu kat awak yang kdid saya dah habis.. hehehehe....tp,awak kata awak sedih..sebab awak nak txt dgn saya sekejap..tp, saya dah habiskan kdid saya.. saya senyum sorang2 lagi.. hehe..awakk.... awak nak tahu.. suara awak terngiangiang dalam kepala saya.. "bb pun rindu b" .. awak buat saya cair 100% sayangg !!! awakk.. terima kasih sebab bagi saya nyawa baru.. semalam awak ckp mcm tu terasa nyawa lama dah kne tarik,dan replace nyawa baru.. hehehe..
"babyy.. b janji dgn bb yang b tak akan tinggalkan bb dan sia2 kan cinta bb..b akan jaga bb semampu b dan sayang bb sepenuh hati b..
SYAKILLA.... TERIMA KASIH UNTUK SEMUANYER SAYANG.. SAYA GEMBIRA DENGAN AWAK..SAYA DAH LAMA TAK RASA GEMBIRA DAN KENE HEART ATTACT MACAM SEMALAM.. TAKDE SIAPA PANDAI BUAT HATI SAYA MACAM MANA AWAK BUAT.. SAYA GILA2 TERKEJUT !!TERNYATA AWAK MEMANG TERCIPTA UNTUK SAYA :D
I LOVE YOU SYAKILLA !!!

0 comments: