CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Followers

Wednesday, 27 July 2011

sebab mulut org

tak tau la knp orang jeles sangat dgn saya dan pingu saya ?? kami tak ganggu pun korang .. tau tak semalam saya dgn pingu nyaris2 nak PUTUS !!! sebab MULUT KAWAN SAYA SENDIRI !!SHITT !! saya percayakan dia.. tp, knp perlu nak tuduh pingu saya yang tak betul ?? saya tau awak suka pingu saya.. tapi, jangan la buat cerita yang tak betul pasal dia.. saya tak percaya ape yang awak cakap.. jadi saya tak nak tuduh pingu saya yang bukan bukan.. saya tanye dia dulu.. then dia sendiri pun cakap dia tak knl awak.. HAHA !! yang awak dok cete kat saya yang pingu saya minta nombor fon awak, minta gambar awak bagai.. kenapa awak ?? awak ingat awak hensome mcm saya ke ?? HAHA !! awakk.. better awak cerminkan muka awak tu eh.. saya yang HOTSTUFF pun tak berlagak HOT mcm awak ape.. awak selalu perasan yang awak tu HOT dari saya.. kadang2 saya nak je ckp.. "takpayah nak perasan sangat la" tapi, saya tak sampai hati nak ckp mcm tu.. sebab awak kawan saya, saya tak nak luka kan hati awak tu.. humm.. tapi sekarang awak dah lebih2, awak sanggup cakap mcm tu kat pingu saya.. aduhh !! malam tadi saya bergayut dengan pingu saya, awak tau tak kitaorang mengutuk awak ! awak konon2 buat tersalah hantar im kat FB yang pingu saya minta pic awak.. aduyai awakk !! awak taktau ke ? saya pegang password pingu saya.. saya dah check dah.. awak yang MENFITNAH dia !!! ya allah !! kesian saya tengok pingu saya kena fitnah mcm tu.. tak baik tau menfitnah org.. jangan la buat pingu saya menangis lagi.. SAYA SAYANGKAN PINGU SAYA !! saya tak nak buat dia menangis lagi.. and lagi satu, JANGAN NAK MENGEDIK DENGAN SAYA.. nanti pingu saya cemburu.. saya tak nak la buat dia cemburu.. nanti kan mlod dia akn kuarkan perkataan ni "HOTSTUFF" dah banyak kali saya cakap.. saya bukan hotstuff mcm dia.. hmm.. apa apa pun pingu.. BIE JANJI AKAN SETIA KAT PINGU.. b, dah dkat setahun tak contact pingukan tahun lepas :((
                                   I                LOVE               YOU !!
                                                SYAKILLA

0 comments: