CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Followers

Thursday, 30 June 2011

sports day at STADIUM





















































RUMAH BIRU THE WINNER !!!!
CONGRATS !!!!

Monday, 27 June 2011

saya TEDDY untuk PINGU

wow !! im so happy today.. coz,my pingu says I LOVE YOU TEDY..

HAHAHA !! kelakar kan =.=".. nak buat mcm mana.. ni la kalau dah di lamun cinta.. wee~
btw.. i nak gtau la kat korang, JAGA LAH PASANGAN ANDA SEBELUM PASANGAN ANDA DI JAGA OLEH ORANG LAIN... huhu.. pingu.. I ALWAYS LOVE YOU SAYANG !!! 
i like your hair sayang :))













Sunday, 19 June 2011

i wanna be with you..

bb.. sy nak awaa tau yg sy terlalu sayangkan awaa.. sejak kita couple 8/1/2011.. sy berasa bahagia gila jadi couple awaa.. even kita pernah putus dulu.. tp, sayang sy kat awaa tak pernah berubah walau sedikit pun.. entah la awa, byk kali awa tengking2 sy.. tp, sy makin bertambah sayang at awaa.. dan saya tak pernah jemu bersama dgn awaa.. sy sandiri pun pelik knp saya berubah gila skg ni..

saya happy sangat bila awaa terima lamaran sy bwat kali yg kedua !! saya macam nak menjerit kepada dunia yang saya dah couple dengan awaa !!!! I LOVE YOU SYAKILLA !!!! never let you go !! dah serik dah ..

i wanna be with you <3

i always with you <3

Friday, 17 June 2011

saya dah dapat dia ! dah lama saya tunggu2 saat ni :)

ni dia awex kesayangan saya.. saya taken dia bila dia perlukn saya.. hahaha !! saya sangat perlukn dia..saya harap,dia tak akan tinggal kn saya..

Thursday, 9 June 2011

SAYA DAN ADIK ADIK ..

ni adik2 hyun.. haha.. maaf la pic sakai sikit.. bub kita org GILA-GILA !! haha !! btw, adakah muka kitaorg seiras ?? ramai ckp "TAK SAMA LANGSUNG !".. tp, lau korang nak tau hyun ni 70% cina pnya darah tau.. adik laki hyun byk darah melayu tulen.. hahaha !!